Home Basing

 

English
 
Računalništvo
Strojništvo
Zaposlitev O podjetju
Poiščite na naših straneh:

O PODJETJU
 
 
Osnovni podatki

BASING, d.o.o.

Ljubljanska C. 8 p.p. 69

Tel:  059 08 08 00
Fax: 059 08 08 50

DŠ: SI74677993

MŠ: 13223555
E-mail: info@basing.si

 
Basing d.o.o.
      Basing je ustanovil Ivan Žvegelj leta 1994, kot samostojni podjetnik z namenom projektiranja naprav za kontinuirno ulivanje. Na začetku so bili v podjetju le trije izkušeni inženirji.
      Leta 1998 se je preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo in pričelo s širjenjem področja dela kot tudi zaposlovanjem novih kadrov.
      Danes smo dobro uveljavljeni projetkantski biro z 32 zaposlenimi v dvemi večjimi poslovalnicami. Pokrivamo projektiranje naprav na več področjih težke industrije, kot tudi inženiring z zelo dobrimi proizvodnjimi zmogljivostmi, učinkovito mrežo podizvajalcev, z veliko znanja in izkušenj v hiši in razvojnih kapacitet se uvrščamo med ene najbolj zmožnih podjetij na tem področju v sloveniji.
      Druga veja podjetja se je razvila na področje IT storitev s prodajo in podporo CAD programske opreme, razvojem in prodaja svoje poslovne programske opreme ter prodajo, podporo in razvijanjem varnih omrežij za mala in srednja podjetja.

 

      Projektiranje naprav je najbolj usmerjenjo v področja z napravimi na področju livarn in valjarn. Večina naprav za kontinuirno ulivanje je za brame in gredice. Narisali smo že veliko sklopov za ponovce, različnih manipulatorjev za odpadno železo, razdelilnih kadi in opreme za njih, kokil, oscilatorjev, segmentov, škarij, slepih vložkov za segemente in drugih naprav
      Naprave za vroče valjanje pločevine so najobsežnejši del našega projektiranja. Tu smo izdelali od škarij, valjčnih ogrodij, laminarnega hlajenja, navijalcev, valjev in valjčnic z stranskimi vodili, do sistemov za menjavo ali čiščenje delovnih in pomožnih valjev.
      Podobno kot pri vročem smo tudi pri napravah za hladno valjanje pločevine izdelali temper mill, cold reverse mill, Skin pass mill, posamezna valjčna ogrodja in druge.
      Z projektiranje naprav običajno tudi izdelamo dokumentacijo za razvode medijev, ki so lahko razvodi po sami napravi ali tudi med napravami.
      Vsa naša dokumentacija mora biti podprta s statičnimi in dinamičnimi izračuni naprav, ki jih opravijo ceritificirani inženirji ali partnerji, ki lahko opravijo izračune za optimirnaje oblikovanja, ali tudi samostojne izračune bolj zapletenih naprav in sklopov. Poleg projetkiranja naprav, izdelamo tudi veliko tehnične dokumentacije za okolico naprav, kot so stojala, ograje, zaščite..
      Aktivni smo tudi pri projektiranju elektro in ponovčnih peči in njihovih pomožnih delov in okoliških naprav.

 

      Inženiring strojnih naprav je naredil velik razmah v zadnjih dveh letih, ko smo uspešno vključili proizvodnje zmogljivosti na srbskem trgu in z mrežo podizvajalske kapacitet lahko izvedemo večje projekte.
      Večina našega trga je v Evropski skupnosti in bližnjem vzhodu vse tja do Indije.
      Z kvalitetno mrežo dobro opremeljenih in zanesljivih delavnic lahko izdelujemo najzahtevnejše strojne dele, kot naprimer ogromne odkovke, ulitke, osi, valje, zobnike, okvire..
      Poleg osnovnega projektiranja in izdelave manjših naprav in opreme za težko industrijo mi projektiramo in izdelamo velik asortiman stojal in manjših platform kot končni produkt.
      Večina stojal se uporablja za razdelilne kadi in segmente, s funkcijami za obračanje, naravnanje, hlajenje, čiščenje, vzdrževanje, itd.

 

      Naš glavni cilj je kvaliteta, zanesljivost in zmožnost ohranjanja zelo konkurenčne cene naših storitev.
      Dejstvo, da smo sposobni tržiti naše storitve, kot podizvajalci ali tudi kot izvajalci dokazuje, da smo zelo fleksibilni in napredni v znanju na več področjih
      Naš cilj je širitev na nove trge in na sorodne dejavnosti.
      Tako smo že pričeli z dodajanjem in usposabljanjem kadrov ter iskanjem trga na področju ladjedelništva.

 

Z veliko izkušenj smo vedno odprti za nove izive, nova področja dela in nove trge in upamo, da bomo našli skupni interes.

 

 

 

BASING d.o.o. Želeška cesta 11A, 4260 Bled PE BLED: Ljubljanska C. 8 p.p. 69 Tel: +386 (0)59 08 08 00, Fax: +386 (0)59 08 08 50, e-mail: info@basing.si