Home Basing

 

English
 
Računalništvo
Strojništvo
Zaposlitev O podjetju
Poiščite na naših straneh:

RAČUNALNIŠTVO

 

 
Dejavnost
V podjetju razvijamo lastno programsko opremo, namenjeno malim in srednjim podjetjem, kot tudi samostojnim podjetnikom, ki si želijo poenostaviti poslovanje in s tem zmanjšati stroške.
Razvijemo pa tudi programsko opremo po vaših željah.

 

Ukvarjamo se s prodajo sestavljenih računalnikov, ki jih po vaših željah spremenimo. Lahko si sestavite poljubno konfiguracijo po vaši želji.
Prodajamo računalniške komponente, ki jih lahko sami vgradite v vaš računalnik, ali pa za vas to storimo mi.
Prodajamo notesnike najbolj znanih svetovnih proizvajalcev kot s Dell, Gericom, Compaq ...
Izdelamo vam internetno stran po vaših željah, svetujemo in postavimo vam žično ali v zadnjem času vse bolj priljubljeno brezžično omrežje, postavimo vam Linux strežnik, ki vam omogoča dostop do interneta, antivirusno zaščito ...
Nudimo vam oblikovanje in tisk različnih letakov kot so predstavitev podjetja, reklamni letaki, akcije ...
Z nami lahko sklenete pogodbo o vzdrževanju računalniških sistemov in opreme, s katero si zagotovite hitro in kvalitetno odpravo vaših težav.
Nudimo vam tudi servis za vso računalniško opremo ne glede na to ali je bila kupljena pri nas ali ne.

 

V računalniškem oddelku, so vam na razpolago naši delavci, ki z svojim znanjem in izkušnjami lahko odgovorijo na vaše zahteve z nasveti, podporo, ali z celovitimi in konkretnimi rešitvami na vseh področjih računalništva s katerimi se ukvarja naše podjetje.

 

 

 

BASING d.o.o. Želeška cesta 11A, 4260 Bled PE BLED: Ljubljanska c. 8 p.p.69 Tel: +386 (0)59 0808 00, Fax: +386 (0)59 0808 50, e-mail: info@basing.si